vgz korting bril

aanvullende verzekering voor een bril of korting op een museumkaart lenzen af te sluiten? In het laatste geval is het slim om de opticien te vragen of hij - eventueel achteraf - én speciale rekening wil opstellen voor de zorgverzekering. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een ravotgarantie. Specsavers en eyesmore kennen geen onderscheid in een basis of een uitgebreid assortiment. Vanuit de aanvullende verzekering krijg je hooguit 200 a 300 euro (eenmalig) vergoed.

Hebt u in 2018 voor het eerst een bril of lenzen gedeclareerd? Vanaf 2021 heeft u weer recht op een nieuwe bril. Hebt u vr 2017 gedeclareerd?

Dit verzin je niet korting, Vgz bril korting,

Hebt u in 2016 voor het laatst een bril of lenzen gedeclareerd? Je koopt in het eerste jaar een bril en maakt daarmee in 1 keer de vergoeding. Voor een fatsoenlijke vergoeding moet je een duur pakket afsluiten. Stap 2: Kijk hieronder welke vergoeding u krijgt. Je komt alleen in aanmerking voor een vergoeding als je jouw brilvergoeding nog niet eerder hebt gebruikt. Nee, u kunt kiezen voor een vergoeding voor een bril f voor lenzen.

Heb je een bril of heb je een bril nodig? Of nog nooit een bril of lenzen gedeclareerd? Bekijk ook: Brillen en lenzen vergoeding (2019 pas als je ook gebruik maakt van andere zorgvormen, zoals fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen, loont het om je aanvullend te verzekeren. Hier kunt u ook kiezen uit een ruime keuze aan topmerken zoals Tommy Hilfiger, dkny, Calvin Klein en Nike (Pearle).