korting partydeco.nl

Niet alleen voor babyshowers, maar een fingerprinted gastenboek is ook helemaal hip voor jullie bruiloft.

Je vindt ze op de site van Stationery. Deze website wordt geopend in een nieuw scherm. Trakteren in stijl of een leuk bedankje uitdelen aan jouw gasten? Kies dan voor deze originele uitdeelzakjes.

Vraag je gasten om hun vingerafdruk op het fingerprinted vel te drukken. Jullie gasten schrijven hun naam, een wens of een" op het hartje en doen het hartje in de wenspot. Er is kortingscode greetz wijn ruim keuze uit verschillende gastenboeken. Polaroid gastenboek voor jullie bruiloft, de leukste, grappigste en mooiste huwelijkswensen leg je vast met een camera. Bestel bijvoorbeeld een puzzel gastenboek en laat jullie gasten een mooi huwelijkswens erop schrijven. Een videozuil huur je eenvoudig bij ons en leg de memorabele boodschappen vast. En geweldig ander alternatief voor een standaard bruiloft gastenboek zijn de houten hartjes gastenboek. Voor iedere bruiloft, bruiloft thema en receptie hebben wij een mooi bijpassend alternatief gastenboek. Een geweldig alternatief voor een standaard gastenboek.

Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Fotocredits, chymo more Photography. Zet een videozuil neer en laat jullie gasten een mooie boodschap inspreken. Of dit nu een foto of een video. Diverse geweldige alternatieve voor een gastenboek. HD videozuil wordt op locatie geplaatst en binnen twee weken ontvangen jullie al de video's op USB stick.