ov korting 65

het lidmaatschap Auteur: EvA Gewijzigd: 14 november 2017 U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. In sommige gevallen dient u namelijk uit te checken en weer in te checken. Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Dan bieden we het Regioabonnement jaar of maand met seniorenkorting. U loopt daardoor zelfs het risico uw trein te missen. Productgegevens, soort product: Abonnement, soort, oV -Chipkaart: Persoonlijk? Dat betekent dat je voor een ritje van Groningen naar Amsterdam net iets meer dan drie euro betaalt, in plaats van de gebruikelijke vijftig euro voor een retourtje zonder korting. Als u daar overstapt van de trein naar de metro, moet u uitchecken bij de NS en weer inchecken bij een paaltje van GVB, het vervoersbedrijf dat de Amsterdamse metro exploiteert. De kaart weet dus dat je recht hebt op leeftijdskorting. Wie reist met een anonieme OV -chipkaart, krijgt deze korting niet.

Kortingscode voetbalshop januari 2019, Aqualibi kortingscode, Formido kortingscode uitprinten, Korting secrid wallet,

Busreizigers verlieten het huis niet zonder strippenkaart. Soms zijn er echter wel acties, waarmee je aan een tijdelijke gratis, oV -chipkaart kunt komen. Naar het museum met korting, op de entreebewijzen van veel musea lijk je geen korting te krijgen als 65 -plusser. Let op: in de regio's kunnen speciale actietarieven gelden. Als je toch wil besparen op je museumbezoek als 65 -plusser, dan kun je dit doen door vooraf online kaartjes te kopen via de site van het museum dat je gaat bezoeken. Gerelateerde blogberichten Met pensioen en dan? Let erop dat u daarvoor de juiste paaltjes gebruikt. Dit zijn zeven dagen die je op een gewenst moment kunt gebruiken om tegen een gunstig tarief te reizen.

Peterprint kortingscode, Kortingsbon squalan Ad Actie Sauna tandenbleken - Instagram photos and videos That's very nice of you - Nancy