treinkaartje korting november 2019

van de seizoensretour aanbieding in het kort. Niet geldig in Thalys/Eurostar, met toeslag geldig in Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam ICE International. Des te meer reden.m.v. Jongerenvoordeel naar Duitsland, bent u tussen de 15 en 25 jaar? Goedkope treinkaartjes in 2018, altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2018? Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Duitsland. De dagretour is geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode t/m Daarnaast ontvangt u een gratis tussendoortje bij Doppio Espresso bestaande uit een koffie/thee en een Italiaanse lekkernij. Voorjaar: april, mei en juni 2019.

Nee, de Seizoensretour is niet geldig op Koningsdag. Verkoop: t/m 09 december 2018, reizen: Herfst: november december 2018, winter: januari, februari en maart 2019. De seizoensretour in 2018 en 2019.

Geldig in de daluren en het weekend t/m Bekijk Actie, prijs 3 of meer: 14,50 p/s. Vanaf hoe laat zijn de tickets geldig? Prijs (1e klas 42 ( 14 per stuk). In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Ga er even een dagje tussenuit! Wacht niet langer en boek direct, want de tarieven kunnen tot wel 4 maal de huidige prijs stijgen. Bekijk aanbiedingen, treintickets naar Antwerpen. Bekijk ook: Kortingsacties van Nederland. Alleen online verkrijgbaar en geleverd als e-ticket.