studentenreisproduct stopzetten korting

: U stopt of bent klaar met uw opleiding. Downloads, beschrijving, je moet je studentenreisproduct stopzetten als je stopt met studeren, geen recht meer hebt op studiefinanciering of in het hoger onderwijs je maximale reisrecht hebt verbruikt. U krijgt een ov-vergoeding, omdat u naar het buitenland gaat. De dag nadat je hebt stopgezet, kun je in Mijn DUO controleren of de stopzetdatum correct staat geregistreerd. De dag na het stopzetten ziet u de bevestiging. Sluit af met 'akkoord'. Kies dan bovenaan voor Studentenreisproduct en Akkoord. Dan kun je opnieuw het studentenreisproduct aanvragen.

Uw ov-chipkaart hoeft u niet in te leveren. Houd je ov-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder naast het scherm. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Ga naar de ophaalautomaat die het dichtst bij. Heb je een korte periode gén recht op het studentenreisproduct, dan moet je wél stopzetten bij de automaat. U gaat een opleiding doen waarvoor u geen studiefinanciering krijgt.studentenreisproduct stopzetten korting

Het studentenreisproduct is er voor mbo-, hbo- en wo-studenten.
Zet je studentenreisproduct uiterlijk stop op de tiende dag van de maand waarin je er geen recht.
Veel vervoerders bieden je na het stopzetten van je studentenreisproduct tijdelijk extra korting.
Je moet je studentenreisproduct stopzetten als je stopt met studeren, geen recht meer.

Zalando 10 korting schoenen, Def-shop.nl kortingscode, Vistaprint nl korting,

De 1e helft van de maand loopt daarbij tot en met de 15e van de maand. Wacht niet te lang met stopzetten. Die kunt u nog gebruiken korting museumkaart 2019 voor andere reisproducten of om er saldo op te zetten. Dan hebt u vanaf de volgende maand geen recht meer. Doet u langer over uw opleiding, dan krijgt u nog maximaal 1 jaar een studentenreisproduct. In de 1e maand nadat uw recht op het studentenreisproduct is afgelopen, is de ov-boete 75,- per halve maand. Zet u uw studiefinanciering niet stop?