korting met ns

te vinden. Dan reist u met 40 korting. Checkt u in 10 euro korting sans online de spits in en in de daluren uit? In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Voor maar 25,50 extra. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.

Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart. Korting is ook geldig bij andere treinvervoerders en op Nederlandse trajecten van Intercity Berlijn en ICE International. Boek direct en reis van maart t/m juni 2019 voor 20 met de trein naar Keulen. Voordelig samen naar Parijs, groepskorting op een internationale treinreis? Direct naar: Spoordeelwinkel, nS Favourites, samen goedkoop op pad 16 t/m 24 februari in RAI Amsterdam. U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen.

Treintickets naar Berlijn 39, boek in januari en reis voordelig in maart t/m juni 2019 voor 39 met de trein naar Berlijn. Momenteel boekt u in de maanden maart, april en mei 2019 treinkaartjes met korting bij NS International. Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan. Wilt u op de hoogte blijven van deze aanbiedingen? Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart? Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. De Earlybirdtickets zijn voor de vervoerders op verschillende periodes verkrijgbaar.

Korting met ns
korting met ns