senioren korting ov chipkaart

het gewenste ( 10,-, 20,-, of 30,-) reissaldo klaar voor u op de kaart. Met saldo kunt u eenvoudig reizen. NS Reizen, uw anonieme OV-chipkaart is ook geschikt voor het reizen met de NS en andere trein-vervoerders. Weekendabonnement vrij reizen van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur vrij reizen op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede mondygo kortingscode Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. U krijgt daarna een e-mail met informatie over wanneer u het abonnement bij een oplaadpunt bij u in de buurt op uw OV-chipkaart kunt zetten. Weekabonnement vrij reizen van maandag.00 uur tot zaterdag.00 uur (behalve op feestdagen en van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur) korting van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur korting op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende. Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. NS Altijd Voordeel abonnement of het, nS Dalvoordeel abonnement. U kunt niet kiezen automatisch opladen.

Senioren korting en voordeel in het OV - chipkaart - Geldigheid studentenreisproduct, feestdagen en korting 40 korting met trein, oV chipkaart video photos Alle treinkaartjes en treintarieven

Zet er dus niet teveel geld. Nadelen, u kunt nog geen abonnementen op de anonieme OV-chipkaart plaatsen. Standaard is voor u 2e klasse aangezet. Reissaldo, uw OV-chipkaart is al geactiveerd. Beschrijving, de anonieme OV-chipkaart is dé kaart om te reizen met het openbaar vervoer in Nederland. U kunt uw ov-chipkaart niet blokkeren. Met Altijd Korting abonnement Maand op uw OV-chipkaart heeft u altijd 20 voordeel. Het alternatief op de anonieme OV-chipkaart is een persoonlijke kortingscode thermen soesterberg OV-chipkaart waarmee u abonnementen op uw OV-chipkaart kunt zetten.

Korting abonnement Maand - Abonnementen OV - chipkaart - Wikipedia