studenten ov korting meereizen bus

Voor elke persoon extra komt er extra korting bij, waardoor u al voor 10,42 per persoon een heen en weer kunt voor een bestemming naar keuze! Er zijn regelmatig aanbiedingen verkrijgbaar, waarmee u een goedkope treintickets voor een treinreis naar Antwerpen, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Keulen, Parijs of Londen kunt boeken. Onbeperkt geldig in de daluren en het weekend met als uiterste reisdatum Te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Via vindt u altijd het goedkoopste tarief voor de gewenste bestemming. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Er zijn 2 verschillende reisperiodes mogelijk, waarbinnen de 3 reisdagen dienen te worden gepland.

We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct.
Buiten je vrij-reizen periode reis je op saldo met je Studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis.
Het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram- en metrovervoerders.
Meer informatie vind je op de speciale pagina over het Studentenreisproduct.

Studentenreisproduct Abonnementen Langstudeerder of geen student meer?studenten ov korting meereizen bus

Pizza hut kortingsbonnen 3 medium, Hellendoorn kortingsbon, Coupon korting bol.com,

Op zaterdag en zondag zijn de treinkaartjes van Kruidvat de gehele dag onbeperkt geldig. Het is een abonnement dat u laadt op uw persoonlijke OV-chipkaart. Wanneer je werkgever je reiskosten vergoedt kun je er misschien zelfs wel winst op maken. De hele dag geldig op een zaterdag of zondag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Niet te combineren met kortingskaartjes, een upgrade 1e klas of een andere aanbieding. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Dagkaart Met de NS dagkaart reist u kris kras door Nederland zonder beperkingen. Vaak met korting verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel in combinatie met een lunch. NS Dagretour 23 (Februari 2019 bekijk Actie. De goedkope treinkaartjes zijn terug te vinden op deze en onze hoofdpagina. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de daluren en in het weekend de hele dag. Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit.

Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen Auto en Vervoer: Diversen
Ov en reizen : Wanneer reizen?
DUO, meereizen met korting
Dal Voordeel: jaar treinen met 40 korting buiten de spits voor