phantasialand korting efteling

van het huidige kalenderjaar. Cora de Zoete, 16 november 2018. Of je nu met vrienden of familie bent, je gaat hier bijzondere momenten beleven en het alledaagse leven achter je laten. Na registratie krijg je én dagticket per persoon die op de voucher staat. Je krijgt 1x per kalenderjaar gratis toegang op vertoon van je abonnement en een voucher die je eerst moet ophalen bij de Efteling Gastenservice. Deze wordt op jouw naam en abonnementsnummer uitgeschreven. Sinds kort wordt in een digitaal systeem nauwkeurig bijgehouden welke Efteling-abonnementhouder al een keer geweest. Tijdens je bezoek: - Ter plekke ga je naar het Information Point bij de hoofdingang van Europa-Park en wissel je de voucher om voor tickets. 19, populaire accommodaties in Brühl. U gaat hiervoor naar het erlebnis-Pass-Center op het Kaiserplatz (in het themagebied Berlin). Efteling-fans maakten massaal misbruik van die situatie, door meerdere keren per jaar langs te komen en door gratis kaartjes uit te delen aan vrienden en familie zonder Efteling-abonnement.

Korting op andere parken met een Efteling Abonnement
Voordelen van een Efteling Abonnement
Phantasialand legt gratis bezoekjes aan banden - Looopings
Erlebnis-Pas (jaarkaart) - Erlebnis-Pas - Phantasialand
De voordelen van een Efteling Jaarabonnement : tikata

Aldi foto kortingscode
Fietsvoordeelshop kortingscode

Geniet het hele jaar door van slagharen korting eten de veelzijdigheid van Phantasialand. ZIE OOK: Efteling-abonnement duurder in 2018, korting wordt gehalveerd. Eerder nam het Duitse Europa-Park al maatregelen om te voorkomen dat Efteling-abonnementhouders vaker dan én keer per jaar gratis naar binnen komen. Op de voucher wordt ook de geldigheidsdatum genoteerd. De prijs van uw dagkaart wordt direct op de aanschaf van uw erlebnis-Pass in mindering gebracht. Deze dagen worden op de seizoenskalender geaccentueerd of worden ten laatste vier weken van tevoren aangekondigd. Order NU UW erlebnis-pass, uw erlebnis-Pass is nu ook online te bestellen. Je moet dan dus ook via het Information Point het park betreden. 10:52 uur, reacties, abonnementhouders van de Efteling kunnen niet meer stiekem onbeperkt gratis naar Phantasialand. Neem je jouw gezinsleden mee, dan worden die ook met naam en abonnementsnummer genoteerd (neem dus ook hun passen mee naar de Gastenservice). Elk jaargetijde is er iets speciaals te beleven en maakt ieder bezoek weer bijzonder. Echt heel erg genoten met mijn kleindochter.

Voor je bezoek: - Je haalt eerst bij de Efteling Gastenservice een Europa-Park voucher. Die ligt bij een abonnement met jaarbetaling op de einddatum van het abonnement, met als uiterlijke datum het einde van het huidige kalenderjaar.