korting op private lease

maand vanaf 326 op basis van 60 mnd.000 km/p.j. De meest voorkomende leasetermijn is 48 maanden, maar kan variren tussen de 12 en 60 maanden. Bij sommige leasemaatschappijen kun je dit eigen risico ook (deels) afkopen, daar betaal je dan per maand een meerpijs voor en is het al snel niet euromast kortingsbon meer zo goedkoop. Gaat het om het kale instapmodel zonder bijvoorbeeld airco of een radio? Dit pakket kun je eventueel op eigen kosten uitbreiden. Verrekening van meer- of minder kilometers. Per maand vanaf 311 op basis van 60 mnd.000 km/p.j. Als je aan het einde van je leaseperiode zit en de auto moet inleveren, is het handig om van tevoren te weten welke schades wel en niet acceptabel zijn, zodat je niet voor onverwachte kosten of vervelende discussies komt te staan.

Bekijk alle auto's, groot, de royale auto voor de hele familie. Als je dan na de leaseperiode toch besluit om weer een auto te kopen kun je deze weer inzetten als no-claimkorting op een nieuwe autoverzekering. Voortijdig beindigen van het contract. Orinteer je dan goed op het aangeboden model, de inbegrepen kosten en de bijhorende voorwaarden per aanbieder. We hebben daarom onze populairste modellen voor je op een rijtje gezet.

Wegenwacht Europa Standaard) korting op de factuur die je jaarlijks van ons ontvangt voor je anwb-lidmaatschap en Wegenwacht Service. Ford Fiesta actie: kies voor extra voordelig rijden.

Bekijk alle auto's, occasion, jonge, gebruikte auto's, per maand vanaf 197 op basis korting monkey town bergen op zoom van 36 mnd.000 km/p.j. Inclusief Wegenwacht Europa Standaard en geld terug als je al een wegenwacht pakket hebt Én van de voordelen van anwb Private Lease is dat je kunt rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. Dat kan erg vervelend zijn als er onverwachts iets verandert in je financile situatie zoals een ontslag of echtscheiding. Lees hier alle voordelen van Private leasen bij anwb. Bekijk alle auto's Wil je een nieuwe auto rijden zonder grote investering vooraf? Als je de lease eerder wil beindigen dan de afgesproken termijn zijn daar voorwaarden voor opgesteld in de vorm van een verrekening. Boetevrij opzegbaar bij gedwongen ontslag, echtscheiding of overlijden Je betaalt gén borg Gratis pechhulp Een scherp tarief Wegenbelasting en allrisk dekking Lees meer over de voordelen Athlon Privé Lease biedt jou een nieuwe of tweedehands leaseauto aan tegen een voordelig vast maandbedrag.

korting op private lease