korting op ns trein

in de middagspits. Er zijn varianten met 40 en 100 korting op het kortingsbon leenbakker 2019 Nederlandse traject alsmede varianten met RailPlus korting. Op feestdagen kan het zo zijn dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de kortingsregeling, tevens zijn aangeschafte treinkaart acties vaak niet geldig op feestdagen.

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.
Tijdens een treinkaartjes actie zijn de NS dagkaarten het goedkoopst!
Goedkoop treinkaartje met 70 korting!
Omdat voor morgen, 30 januari, sneeuwval wordt verwacht, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen de dienstregeling aan.
Toch kan ondanks deze aanpassing het winterse weer leiden tot extra hinder voor treinreizigers.

NS Meereisretour 7,95, bekijk Actie Het is weer mogelijk om voor slechts 7,95 een NS Meereisretour te bestellen. Bestellen kan via: Spoordeelwinkel/Meereisretour AH treinkaartjes 18 (januari 2018) Vanaf maandag koopt u goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn. In september 1974 werden de kaartautomaten in verband met vandalisme van de straat verwijderd en geplaatst op het achterbalkon van alle gelede trams voor verkoop van "guldenkaarten". Houdt er rekening mee dat er ook Dal Dagkaarten of Dalurenkaarten worden verkocht.

Hardware expert kortingscode
Cjp korting about you
Postcode loterij korting naturalis
Van haren schoenen kortingscode

Op deze aqua mundo prijs pagina vindt u aanbiedingen van.a. Wij speuren dagelijks het web af voor de laatste kortingsacties voor stedentrips, dagjes uit, weekendjes weg en NS dagkaarten. Dit heeft u vaak al binnen enkele treinreizen terugverdiend. Voor 18 reist u naar én van de zeven bestemmingen met de trein. Daarnaast ontvangt u een Voucher voor een kopje koffie/thee een Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso. De 2-persoons NS Dagretour is verkrijgbaar voor 29 (2e klas) en 36 (1e klas). NS Dalvoordeeluren abonnement Het NS Dalvoordeeluren abonnement is een kortingskaart van de NS, waarmee u het hele jaar door geniet van 40 korting. Profiteer van 8 verschillende aanbiedingen te bestellen t/m 04 maart en te gebruiken t/m Bestellen kan via: /Treinpakkers. Deze goedkope treinkaartjes in juli zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Bij het presenteren van een kaart kan de automaat de mededeling geven dat het saldo ontoereikend is om te reizen. Dit is uiteraard niet aan de orde bij vrij reizen in Nederland, maar anders is in zulke gevallen het afsplitsen van een lange binnenlandse reis tot dicht bij de grens voordeliger. Dit reisproduct betreft een 2-persoons NS Dagretour voor een stad naar keuze, waarmee u samen een dagje op stap dient te gaan.

Korting op ns trein
korting op ns trein