escape world amsterdam korting

je eigen chocoladefabriek op te zetten en rijk en beroemd te worden. Je vind deze locatie van Escape World op: Houtkopersdwarsstraat 3, 1011NK Amsterdam, de openingstijden zijn als volgt: Woensdag tot en met zondag van 13:00 tot 22:00 uur. 2 Battle rooms voor 2 tot 5 personen.

Korting voor Escape World Amsterdam in Amsterdam
Escape World Amsterdam Harbour - Groupon
Escapevoucher - 20 korting op diverse escaperooms
Escape World - Home
Escape World (Amsterdam, Waterlooplein) Voordeel voor Groepen

Kortingscode ibiza musthaves, Kortingsbon mooie cosmetica,

Zie voor beschikbare dagen bovenstaand overzicht. Nu moet je je een weg vinden binnen het schip en erin slagen om te ontsnappen voordat de tijd om is en je deel wordt van de ondode bemanning van Davy Jones. Niet geldig in combinatie met andere kortingen/kortingsacties. Na een vermoeiende reis van 4 uur zie je ineens in de verte een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Bij ons kun je ook terecht met een grote groep, we hebben op iedere locatie twee identieke escaperooms! De kortingsvoucher dient te allen tijde getoond te kunnen worden bij de gereserveerde escaperoom. Heb je de escaperoom uitgespeeld? Koop onze voucher voor 10 euro en krijg tot en met 31 augustus (laatste dag die gespeeld kan worden) op elke reservering 20 korting bij de meer dan 40 aangesloten escaperooms. Alleen te gebruiken bij aangesloten escaperooms. Los zo snel mogelijk de puzzels op door middel van de verschillende clues.

En hoe kun je deze nou beter invullen dan met je vrienden, familie of collega's te gaan escapen? Deze chocolade was zo onweerstaanbaar dat mensen al door het dolle gingen door de folie van de chocolade te verwijderen. Amsterdam Waterlooplein, amsterdam Harbour, hoofddorp / Schiphol, zoetermeer. Kopen, helaas, deze actie is inmiddels verlopen!

Kortingscode zwemmershop, Kortingscode doe het zelf beregening,