aanbieding kaarten disneyland

wordt verklaard dat de betreffende persoon een blijvende beperking heeft. Inwoners van Frankrijk: invaliditeitskaart; voorrangskaart voor gehandicapten; bewijs dat je moeilijk kunt staan; oorlogsinvalidenkaart; Europese gehandicaptenparkeerkaart. Het 1-dag / 1-park entree ticket is niet gebonden aan een specifiek bepaald park. Zo verblijft u met 2 volwassen en 2 kinderen met 4 dagen voor de prijs van. Het aanbod is van toepassing op het moment van reserveren als de juiste documentatie wordt verstrekt. In Walt Disney Studios Park zijn de wachtrijen toegankelijk voor rolstoelen. De volgende documenten worden geaccepteerd. Disneyland Paris biedt een gratis toegangsticket aan de begeleider op vertoon van een bewijs van de handicap (erkende officile documenten). De kaarten blijven eigendom van Disneyland Paris en kunnen bij misbruik worden ingetrokken. Elke kamer heeft een extra-grote badkamer met bad, handrails en een hoog toilet. Vraag in dat geval een Cast Member (Disney-medewerker) om hulp. Leeftijd kinderen van 3 t/m 11 jaar Kinderprijs.

Zie onze, toegankelijkheidsgids in de Disney Parken voor meer informatie. Je kunt de bus bestellen bij de receptie van je Disney Hotel, bij City Hall in Disneyland Park, bij Studio Services in Walt Disney Studios Park of bij de Disney Express-balie in het TGV/RER-treinstation. Super magic ticket, van: 79, nU: 73 66, magic ticket. We kunnen niet garanderen dat je daadwerkelijk voor een kaart in aanmerking komt. Let op: voor houders van een Annual Dream Passport is rolstoelverhuur gratis (wel borg vereist). Disneyland Paris kan niet aansprakelijk worden gesteld indien bij aanvraag voor een speciale toegangskaart onjuiste informatie is verstrekt. Waarom Disneyland tickets online bestellen met korting? Restaurants, winkels, Disney hotels, toegangskaarten voor vrienden en nog veel meer. Om je te helpen bij de keuze van een eetgelegenheid, hebben we een handige restaurantgids samengesteld met alle benodigde informatie, met name waar het gaat om voedselallergien. Toegankelijkheidsgidsen voor de Disney Parken ). Medische verklaring: originele verklaring in het Frans of Engels, ondertekend en van een stempel voorzien door de arts, minder dan 3 maanden oud en waarin wordt verklaard dat de betreffende persoon zwanger is of een tijdelijke beperking of invaliderende ziekte heeft (bijv. Voorbeeld van zo'n aanbiedingsarrangement is 2 dagen / 2 nachten gratis.aanbieding kaarten disneyland

De anwb tickets dienen aan de kassa van Disneyland Paris omgewisseld te worden voor originele Disneyland Paris tickets. Vakantie aanbiedingen De beste aanbiedingen voor de herfst en het najaar. Een vakantie of een leuk dagje uit boeken.