ad korting spoorwegmuseum

van de spoorwegengeschiedenis ontdekken! Dat begint al als je binnenkomt in het oude station Maliebaan, de entree van het museum. Interessant voor iedereen die dagelijks met de trein naar het werk gaat, in het weekend de trein pakt voor een dagje weg én de mensen die bijna nooit een trein van binnen zien. Deze attractie mag je dus niet overslaan! Je maakt een vrije val en botst bijna op een enorme stoomlocomotief! Toegangsprijzen, entreeprijs: 17,50, kinderen t/m 3 jaar: gratis, museumkaart: gratis.

De rondleiding door de geschiedenis eindigt in een spannende vuurproef achter de knoppen van een trein. Vrijdag: 10.00.00 uur, zaterdag: 10.00.00 uur, zondag: 10.00.00 uur. Mis geen Spoorwegmuseum aanbieding! Activiteiten en bezienswaardigheden, treinen, dat is de gemeenschappelijke deler die van toepassing is op het Spoorwegmuseum.

Museumjaarkaart bestellen met korting, Nemo museum korting anwb, Schoenen online sale 70 korting,

Agenda, het Museum, plattegrond, pers, evenementen, vrienden van Het Spoorwegmuseum. In het seinhuis beleef je hoe wissels handmatig werden bediend. Hier leer je over de ontdekking van de stoommachine en maak je kennis met Arend, de eerste trein die in Nederland reed. De verschillende werelden van het museum vertellen het verhaal van 175 jaar spoorwegen in Nederland. BankGiro Loterij VIP-kaart: gratis, iCOM-houders: gratis, groepen: 14,00. Het Spoorwegmuseum is geweldig voor treinliefhebbers, maar ook voor de hele familie is het meer dan de moeite waard. Reken voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum zeker 3,5 uur. NS personeel: 10,00, parkeren: 9,50 design development: bureau interactieve communicatie). Uiteraard is het ideale vervoersmiddel naar het Spoorwegmuseum de trein. Je loopt door het schemerdonker en ruikt de kolen. Wie met de bus reist kan uitstappen op bushalte Maliebaan.