kortingscode feyenoord kaartjes 2019

Seizoenkaarthouders blijven wel verzekerd van tien procent korting bij hun aankopen. En: ben jij daarvan getuige? De Legioenpas maakt onderdeel uit van het initiatief Het Legioen. En ben je dus onder meer van de partij bij de krakers tegen Feyenoord en PSV. FC Utrecht eindigde de afgelopen drie seizoenen steeds bij de beste vijf ploegen van Nederland; een evenaring van het clubrecord. Tot 1 september krijgen clubkaarthouders die korting, maar dat voorrecht verschuift nu naar de Legioenpas. Jij slaat m over! Terug naar overzicht, ben je 65 jaar of ouder? Bestellen van kaarten, kaarten voor de vakken D of K tegen het voordelige 65 tarief laminaat kortingscode zijn hier verkrijgbaar. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Dan kun je profiteren van een forse korting op tickets voor vak D of K in De Kuip. In deze periode geldt bovendien nog de vroegboekprijs. Voorrangsperiode seizoenkaarthouders, seizoenkaarthouders krijgen als eerste en een week lang de kans om hun eigen plaats terug te kopen voor de bekerwedstrijd. In de tweede helft van het seizoen, zo is algemeen bekend, moet het gebeuren. Niets daarvan: je hebt altijd je eigen, vaste stekkie. Het duel in de achtste finale van het bekertoernooi wordt gespeeld op donderdag 20 december, aanvang 20:45 uur.

Bij thuiswedstrijden vanaf 3,5 uur voor aanvang. Met de Halve Seizoenkaart verzeker je jezelf van je eigen plekkie bij de 8 competitiethuiswedstrijden die FC Utrecht speelt na de winterstop. Schaf m dus nu aan, de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht! Vanaf nu verkrijgbaar: de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht! Korting, tijdens deze voorrangsperiode profiteren seizoenkaarthouders bovendien van ruim 30 korting op een kaart (automatisch verrekend in de Ticketshop). Supporters die zich hierbij aansluiten krijgen ook het maandelijkse Feyenoord Magazine toegestuurd. Volg dan het account @VraagFeyenoord. De Halve Seizoenkaart biedt naast prijsvoordeel ook gemak. De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht is vorige week gestart. Voor overige supporters gaat de kaartverkoop op woensdag 28 november, 18:00 uur van start. Feyenoord 1 16 november 2018 10:42. Probeer het opnieuw met een andere zoekopdracht of neem contact op met Feyenoord Service Tickets via het reactieformulier.

Kortingscode wildlands emmen
Green egg totaal kortingscode
Kortingscode pronto wonen
Masterfire kortingscode