ns aanbieding dagkaart 2019

op het huidige moment nog niet mogelijk. Geldigheid Dagkaart, het treinkaartje is doordeweeks niet geldig tussen 6:30 9:00 uur en tussen 16:00 18:30 uur. Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart. Laat dit veld leeg, nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes, ontvang onze gratis nieuwsbrief. Poortjes die op steeds meer stations aanwezig zijn kun je openen met de code op je e-ticket. Bijvoorbeeld dit treinkaartje, maar soms ook twee enkele reizen voor 25 euro. Des te meer reden.m.v. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Doordeweeks geldig na 9:00 uur (ook tijdens avondspits inclusief koffie of thee en Italiaanse lekkernij bij Doppio op de dag dat je reist. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Verkrijgbaar t/m 28 februari en geldig t/m via de onderstaande link.

Prijs (2e klas. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40 te reizen.m.v. Actie van de Dag treinkaartjes. In het geval van ICE en Intercity Direct (tussen Schiphol Rotterdam.v.) moeten treinreizigers een toeslag betalen.

Kruidvat treinkaartjes 2019 : NS, dagkaart vanaf 14,50ns aanbieding dagkaart 2019

Bjorn borg aanbieding xxl, Ikea keukens aanbieding 2019, Aanbieding kerstboom intratuin,

Met dit kaartje mag je dezelfde dag heen en terug reizen tussen twee stations naar keuze. Daarnaast betaal je ook bij de ICE Amsterdam Frankfurt een toeslag voor binnenlandse treinreizen. Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Spoordeelwinkel een 1e klas treinkaartje, dat is niet mogelijk bij Actie van de Dag. Reisperiode: t/m (niet 27 april) Verkoopperiode: onbekend Prijs: 19,50 Te koop via: ActievandeDag website Geldig bij treinen van: NS, Arriva, Connexxion, Syntus en Breng Niet geldig bij: Thalys en Eurostar Altijd goedkope treinkaartjes? Opzoek naar een NS dagkaart in februari 2019? Wil je ook in de avondspits kunnen reizen? Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Ook dit treinkaartje is niet geldig op Vlak voor Koningsdag wordt vaak het Oranjeretour gentroduceerd. Deze actie is opnieuw verlengd.