kortingsbon zwembad de scheg

te vervelen als je naar De Scheg gaat. Het zwembad van de Scheg heet de Blue Lagoon en is met recht een subtropisch zwemparadijs te noemen. Groepstarief vanaf 25 personen 5,60 5,60, kluismuntje 0,60 0,60, toeschouwers/begeleiders betalen voor het Zwemparadijs het reguliere entreetarief. Beleef zwem- en speelplezier in het Belevingscentrum. Zwemparadijs 3 t/m 12 jaar en 65 vanaf 13 jaar, enkel bezoek Voordeeldagen (dinsdag, woensdag en vrijdag.u.v. Pak dan nu je extra voordeel want op vertoon van jouw pas krijg je de volgende kortingen: 100 Voetbal Deventer 10 korting, buitink Sport 2000, actiematige aanbiedingen. Top 5 activiteiten De Scheg. Soesterberg militair museum korting, konijnendijk mode korting, ibood kortingscode gratis verzending. Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte speel- en zwemparadijs van belevingscentrum de, scheg. .

Vlucht snel met de kabelbaan naar veilig grondgebied, daag je vriendjes uit voor een potje levend tafelvoetbal of zet in het buggypark een skelter achtervolging. Piet van Donkplein 1 7422 LW, Deventer, nederland, tel lees meer. De 80-meter lange glijbaan Northern Lights heeft prachtige lichteffecten, die je slingerende tocht naar beneden nog specialer maken. Kijk bij de tarieven wat het financile voordeel is! De, scheg het Borgelerbad. Er worden ook schaatstrainingen gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen.kortingsbon zwembad de scheg

Zwembad : avontuurlijke wildwaterbaan, familieglijbaan, glijb. De Scheg met 45 korting. Kom een dagje spelen, zwemmen en schaatsen in Deventer. De hele dag waterpret in het zwemparadijs, spelen in het speelparadijs en schaatsen op de ijsbaan.

Veneta kortingsbon
Zalando kortingsbon
Next valley kortingsbon

Borgelerbad, voor het echte vakantiegevoel bezoek je het Borgelerbad, aan de noordzijde van museumjaarkaart bestellen met korting Deventer, grenzend aan natuurgebied het Zandweteringpark. Jullie hebben de hele dag toegang tot het zwem- en speelparadijs en tussendoor genieten jullie van een hapje en een drankje. Enkel bezoek IJslands Badhuis 4,30 10-bezoeken IJslands Badhuis 1 jaar geldig en niet persoonsgebonden 34,50, delen, share on Facebook, share on Twitter). Voor de jongste bezoekers heeft het zwembad een speciaal kindergedeelte, Pingo's Eiland. Zwemparadijs, entreetickets zijn tevens verkrijgbaar via onze webshop. 10-bezoeken en 25-bezoeken. De pas is niet persoonsgebonden (dus door meerdere personen te gebruiken). Spelen, fnv korting ben op het middenterrein van de ijsbaan is 's winters een leuke speeltuin te vinden. De Scheg kortingen en aanbiedingen. IJslands Badhuis, iJslands Badhuis (bijbetaling alle leeftijden. Ben je van plan om naar Sport- en Belevingscentrum De Scheg te gaan?

Beklim in het ijskoude poolstation de top van de, spitsberg, vanwaar de glijbaan je in een vaartje weer met beide benen op de grond zet, oog in oog met een enorme ijsbeer! Komm, spiel mit, spring mit ins Wasser das alles für einen kompletten Tag für die ganze Familie.

Vans kortingsbon
Vandaag bloemen bezorgen kortingsbon
Center parcs peer zwembad prijs