kortingsbon sauna peize

naar Thermen Bussloo geweest. Bussloo is een mooie, moderne thermen. Met wegens de kerst enkele extraatjes, zoals een chocolaatje vooraf en een smoothie achteraf. Ze worden in de zoutkristalgrot gehouden. Er is ook een belevenisdouche die afwisselende ervaringen biedt, maar die vond ik minder een belevenis dan ik had verwacht. Met veel keus in verschillende soorten cabines, met naast de gebruikelijke soorten ook enkele bijzondere vari«teiten, zoals de elementensauna, de zoutkristalgrot, de romantische rozensauna, en diverse andere. Maar met een bijbetaling mocht ik 'm uiteindelijk toch gebruiken.

Sauna, korting en aanbiedingen 2019 Kortingen tot 76! Zo ontvang je sauna korting, sauna bespaarwijzer Sauna, peize, korting 2019 Sauna, thermen Bussloo, kortingsbon

Next valley kortingsbon
Spa reine kortingsbonnen

Sauna / Steam Room. Het betere werk in Bussloo Gereviewed door Coenraad. Over afkoelen gesproken, ik ben altijd erg blij als ik ergens wisseldompelbaden vind, en Bussloo heeft. Zelf vind ik een prettig bemeten zwembad fijn, en dat hebben. Het was er druk, maar toch niet hinderlijk vol, dus blijkbaar is het complex ruim genoeg van opzet. Al met al heb ik een heerlijke dag gehad bij Thermen Bussloo, en ik kan deze spa zonder aarzelen een plekje geven in mijn favoriete Top. Robert, op 10 minuten rijden vindt u een mooie grote sauna. Anouk, heerlijke dagje wellnessen:- jaya Sauna en verschillende baden. Familie Dam, lekker ontspannen na een drukke dag. Het aanbod is echter groot.

Kortingsbonnen sauna maarssen
Actie of kortingsbon online deurbeslagshop