korting klimbos apeldoorn

voegen. Al sinds 2009 bestaat Klimbos Veluwe, waarbij het is uitgegroeid tot een waar klimparadijs met maar liefst 9 verschillende routes. Voor een echte adrenaline kick sluit je af met de grijze route waarbij je een vrije val maakt en met de bungee in een gigantisch net beland.

Op vind je alle klimlocaties inclusief korting! Dan zal je de bungeejump moeten nemen! Kinderfeestje, samen met je vriendjes het bos betreden? Op locatie zijn er tevens verschillende versnaperingen te koop. In totaal heb je 3,5 uur tijd om te klimmen, dus leef je van harte uit! Gelukkig is er wel een alternatief voor de kinderen, namelijk het Junior Klimbos.

Hema fototaart kortingscode, Hubo kortingscode 15, Squla kortingscode forum, Greetz kortingscode juli 2019,

Tussendoor eet je een lekker ijsje en na afloop worden jullie rijkelijk beloond met frietjes en frikandellen. Op het park Berg Bos kun je een prachtige wandeling maken. Via de A1 of A50 is Klimbos Veluwe kortingscode huisdiersuper.nl in Apeldoorn goed te bereiken en het ligt bovendien in de directe omgeving van campings, hotels en overige recreatieverblijven. De groene route Discovery is mooi om mee te beginnen. Hierdoor kan iedereen zelfstandig klimmen. Alsnog weinig last van hoogtevrees en sportief van aard? Op de No Limit route klim je tot wel 18 meter! Vanaf 16 personen dien je contact met ons op te nemen. Grappig is dat het naast de apenheul ligt, speciaal voor mensen die zelf graag in de bomen slingeren.