q park amsterdam kortingskaart

kaarten wordt, indien van toepassing, de korting verrekend op onze website. Dagkaart: Vanaf 24,- (09.00 -.00 uur). Avondkaart: 16,- (19.00 -.00 uur). De treinreis mag doordeweeks dus niet beginnen tussen 6:30 en 9:00 of tussen 16:00 en 18:30. De informatie op deze pagina is met zorg samen gesteld op basis van de informatie die we nu hebben en onze jarenlange ervaringen.

Je kunt in de spits niet overstappen naar een andere vervoerder. Openingstijden dagelijks een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling. Archief: Sla binnenkort je slag! Bereid uw reis voor met de reisplanner Openbaar vervoer, streekvervoer (Connexxion bij halte Museumplein, die zich bevindt tegenover de hoofdingang van Het Concertgebouw, stoppen de volgende bussen van Connexxion: Lijn 347 (Uithoorn via Amstelveen lijn 357 (Aalsmeer via Amstelveen). U stapt uit bij de halte Van Baerlestraat (tram 2) of de halte Museumplein (tram 3, 5, 12, bussen). Daarbuiten 8 per 24 uur. Bij speciale acties (zoals deze) zullen we indien nodig een extra nieuwsbrief versturen. De reisperiode loopt van 18 juni tot en met 26 augustus.

Praxis vip kortingskaart, Sushibox korting amsterdam, Gratis parkeren op schiphol, Kortingscode parkeren luchthaven keulen,

Nieuwsbrief bij toekomstige treinacties? Gratis fietsenstalling : aan het ondergrondse Fietspunt aan het Koningin Astridplein en ook aan de ingang Kievitplein). In de buurt van het station Antwerpen-Centraal zijn er verschillende mogelijkheden om uw wagen te parkeren: Ondergrondse betaalparking Antwerpen-Kievit B-Parking" : ondergrondse toegang via de Van Imerseelstraat en het Kievitplein. Geldig tijdens de daluren, het Kruidvat-treinkaartje is alleen geldig tijdens de daluren. NS Dagkaart, het gaat om een NS Dagkaart, geleverd als wegwerpkaartje. Bij NS mag je de reis tijdens de spits afmaken, mits je tijdig bent ingecheckt (en de reis binnen 30 minuten na inchecken begint). Heb je een ov-chipkaart? . Diensten en info, praktische info, internationale ticketverkoop : aan loketten 1. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, vul dan onderstaande formulier. Oplaadpunten elektrische auto's In de nabije omgeving van Het Concertgebouw zijn vier locaties met in totaal acht oplaadpunten voor elektrische auto's.