efteling abonnement 2019 korting souvenirs

1 maal gratis naar Europa Park (met voucher) 1 maal gratis naar Phantasialand 1 maal gratis naar Movie Park Germany (uitgezonderd Halloween zaterdagen) 1 maal gratis naar Thripsdrill 1 maal gratis naar PortAventura 2 maal gratis naar Isla Magica (1. Ontmoeten van vrienden die ik ken via het park. Je kunt je kaartjes ook kopen aan de hoofdingang van het park of op een aantal andere adressen, waaronder Albert Heijn en anwb. In 2016 haalde de Efteling de Traveller's Choice Award van TripAdvisor binnen. Wij gaan er graag naartoe, in het verleden heel erg vaak, tegenwoordig wat gedoseerder. Met een abonnement heb je verschillende voordelen, zoals 50 korting op vriendentickets, 10 korting op souvenirs en 25 korting op je verblijf: Klik op de link "Vraag Abonnement aan". Kinderen tot en met 3 jaar mogen het park helemaal gratis binnen.

Julianatoren is de gratis toegang bij diverse andere dierentuinen en pretparken. Halverwege de dag besluiten om nog een half dagje Efteling te doen. Vul je gegevens in en klik op "Opslaan en verder". Valt mee, we hebben een abonnement. Daarnaast kun je op elk moment zien hoe lang je bij een bepaalde attractie moet wachten.

Dankzij de variatie vendrig packaging kortingscode in attracties binnen en buiten, voor jong en oud en de mooie combinatie met de natuur, heeft de Efteling voor iedereen wat te bieden. Op deze dagen is het abonnement niet geldig. Wordt het dan niet saai om elke keer te gaan? Geen stress op een bezoekje als er gigantische wachtrijen zijn, dan komt die attractie wel een andere keer. Heel afentoe besluiten we een keer echt in het park te eten en gaan dan als verrassing naar het pannenkoekenrestaurant. Voordelen van een Efteling Abonnement. Carnaval Festival: Flitsende kleuren die tonen hoe carnaval overal ter wereld wordt gevierd. Dat kan zonder kosten tot 1 maand voor aanvang van het verblijf. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorien, zodat je snel jouw specifieke vraag terugvindt. Straks als Liam vier jaar is en ook een eigen pas nodig heeft, dan kijken we nog eens of het financieel haalbaar. Je krijgt dan ongeveer 1 à 2 keer per maand een bericht over de laatste Efteling-nieuwtjes en de mooiste aanbiedingen.